logo IRO match
 

Glasvezel (hulp)monteur

Voor onze opdrachtgever, de glasvezelspecialist in de regio, zijn wij op zoek naar een (hulp)monteur. In deze baan met ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor het zorgvuldig en deskundig oplossen van storingen en aanleggen van huisaansluitingen, zowel laag- als hoogbouw. De werkzaamheden bestaan uit grondwerk, kabels trekken, glasvezellassen etc. en vinden plaats op locatie.


Wij bieden jou een uitdagende baan in een gedreven en ambitieuze organisatie. De cultuur bij deze opdrachtgever kenmerkt zich door korte lijnen, een open en professionele werksfeer en ondernemermentaliteit. Wil jij je graag ontwikkelen tot allround glasvezelmonteur? Dan is dit de kans jezelf te bewijzen. Om je talent te kunnen blijven ontwikkelen, bestaat bij deze opdrachtgever de mogelijkheid vakgerelateerde cursussen/opleidingen te volgen. Of je hiervoor in aanmerking komt, is afhankelijk van je eigen inzet.

Functie-eisen

  •  Als (hulp)monteur heb je affiniteit met techniek en hebt bij voorkeur een elektrotechnische achtergrond.
  •  Je beheerst het Nederlands goed.
  •  Een VCA-certificaat is een pré.
  •  Je bent woonachtig in de omgeving en bent in het bezit van rijbewijs B.
  •  Er wordt geregeld overgewerkt, dus een flexibele instelling is erg belangrijk.
  •  Daarnaast ben je leergierig en pro-actief.

Wat wij bieden

Een dynamische, enthousiaste en resultaatgerichte werkomgeving met nadruk op verantwoordelijkheid, initiatief en persoonlijke ontwikkeling alsmede uitstekende arbeidsvoorwaarden.