logo IRO match
 

Uitzendbureau

IRO-match: staat voor betrouwbaarheid, flexibiliteit, professionaliteit en kwaliteit.

IRO-match:is gespecialiseerd in uitzenden van tijdelijk personeel in zowel technische, logistieke, industriële, als administratieve functies op alle niveaus.

Ook de werving en selectie als voorportaal voor een vast dienstverband behoort tot de mogelijke vormen van onze dienstverlening.

Daarnaast kunt u ook de salarisadministratie van al uw medewerkers aan ons overlaten; het zogenaamde "payrolling" concept.


IRO-match: een gelijkwaardige gesprekpartner die meedenkt, begrijpt waar u het over heeft en die de dienstverlening op maat kan snijden.

KWALITEIT

SNA

IRO-match Uitzendbureau is in het bezit van een SNA-verklaring, dit is een verklaring van goed betaalgedrag afgegeven door de Stichting Normering Arbeid. De Stichting Normering Arbeid beschermt u tegen de risico’s van naheffingen voor sociale premies en belastingen. SNA biedt een onafhankelijk keurmerk.

IRO-match is gecertificeerd volgens de norm NEN 4400

De Stichting Normering Arbeid beheert een openbaar register van ondernemingen die voldoen aan NEN 4400. Op de website van Stichting Normering Arbeid zijn alle financieel betrouwbare ondernemingen met dit keurmerk opgenomen. Deze website wordt dagelijks ververst. Geïnteresseerden kunnen een verklaring van goed betalingsgedrag van de website downloaden.

Om uw risico’s daadwerkelijk te beperken moet u, wanneer u zaken wilt doen met een gecertificeerde onderneming, zelf nog een aantal zaken checken. Op de website van Stichting Normering Arbeid staat een checklist die u kunt downloaden.

Zo weet u dat u in zee gaat met een betrouwbare en solide partner die zich aan de regels houdt en waar kwaliteitsbesef voorop staat.